she

Here’s what YOU had to say <3

 

Nangila Brazil ‘We should consider Everyday lost on  which we have not dfotoanced at least once’. Friedrich Nietzsche
Ik ben een cursist van JSX lady style en dans is mijn grote passie. Noem  me gerust een dance/ music addict…. Ik kan niet zonder dans, mijn lichaam vraagt hierom. Jaren  geleden raakte ik verkocht aan de salsa. In 2014 wilde ik investeren in mezelf, ik wilde betere dansskills ontwikkelen en werken aan m’n styling, vrouwelijkheid en vrijer kunnen dansen. Optimale groei en genieten van dans is de missie van Jsx lady style. Ik besloot de challenge aan te gaan en hier danslessen te volgen. JSX style kenmerkt zich doordat passie en professionaliteit hier samen gaan. Na een van de eerste lessen proefde ik plezier en ontwikkelingsmogelijkheden. Mijn ervaring met JSX style is dat het evenwicht tussen vorm en inhoud , techniek en expressie aanwezig zijn. Joyce biedt mij alles wat ik nodig heb , zoals techniek, musicality, creativiteit, tips , uitdaging, wat mij weer extra motiveert. Ik raak elke les weer geïnspireerd door de energie ,gedrevenheid  en het temperament van Joyce. Je wordt gemotiveerd om met veel overgave te dansen en in de funky , speelse choreografieën kan ik mijn passie kwijt. Na twee cursusblokken te hebben gevolgd kan ik stellen dat mijn dansontwikkeling is verbreed. Ik heb nieuwe inzichten opgedaan en er is een soort bodyawareness ontstaan waardoor ik bewuster ben van mijn houding. Ik merk dat ik veel heb aan de isolation,spinning  en styling technieken. Ik durf te experimenteren ook al komen bepaalde expressieve gebaren  nog niet altijd overtuigend over…. ( dit is te zien op de video opnames die worden gemaakt ) Het accent  wordt niet gelegd op dat wat nog niet voldoende aanwezig is .. Er is voldoende ruimte / veiligheid  om zelf te ontdekken wat je aan potentie in je hebt. Kortom ik stap zo nu en dan uit mijn comfort -zone, doe nieuwe ervaringen op en laat mij inspireren. Eigen bewegingen creëren die bij  mij passen en die goed voelen is voor mij het bewijs dat je , je eigenheid aan het ontdekken en ontwikkelen bent. Ik vind het heerlijk om hard te werken in de les . Vroeger  moest dit op een hoog niveau. Nu gaat het erom dat ik ervan mag genieten en het beste uit mezelf haal. Voorlopig nog geen ontwenningsverschijnselen voor mij, dancing blijft mijn drugs and JSX my dealer!

Anne-Marieke Visser “Ik merk dat ik lekkerder in mijn flow zit meer durf en vooral meer geniet”

11009658_10153071789098449_846051224_oJoyce’s lady styling is m’n wekelijkse feestje waar ik altijd naar uit kijk. Eigenlijk al vanaf het moment dat de vorige les net is afgelopen . Ik geniet van Joyce’s moves, haar enthousiasme en drive om je te zien verbeteren en je nog wat meer te pushen. Ze weet dat echt over te brengen op alle ladies in de zaal. Op de dansvloer ben ik geen type dat een choreo uit de les uitvoert, maar ik merk dat ik lekkerder in m’n flow zit, meer durf en vooral meer geniet. En dat is voor mij uiteindelijk what it’s all about!

 

Jasmien de Vette danst 2 seizoenen bij JSX Style

JasmienSinds ik ladystyling bij Joyce doe, heb ik naast salsa partnering mijn eigen bewegingen en balans veel beter onder controle. In haar lessen krijg je persoonlijke aandacht om alles uit jezelf te halen en je snel en goed te ontwikkelen tot een betere danseres. Daarbij zijn haar lessen ook nog super leuk en gezellig, en wordt er vaak afgewisseld met andere stijlen. Echt een aanrader dus!

 

 

 

Loes Bogers danst bij JSX Style

10678569_10152788742149218_4368740270728095745_n

Het gaat bij Joyce niet om een arm hier of een been daar, maar om het vasthouden van een flow tussen de muziek, de moves en alle delen van je lichaam. Dat is moeilijk om te trainen omdat je alles tegelijk aanpakt. Maar na twee jaar merk ik dat het steeds natuurlijker gaat voelen, ik een sterkere balans heb – ook op killer heels en een gladde vloer – en met meer vrijheid in dans kan uitdrukken hoeveel ik geniet van de muziek.

 

Fadoua deelt haar ervaring met ons!

10606064_10203348822555734_5046088463364579558_nVorig jaar heb ik kennis gemaakt met Joyce via een optreden van Feminine Difference op een salsafeest. De kleding, die muziek, die anders-dan-andere choreo…Ik werd er helemaal enthousiast van. Eindelijk iets onderscheidend op de dansvloer! Kort daarna raadde een kennis mij aan om lessen bij Joyce te gaan nemen. Ik was al op zoek naar een nieuwe dansuitdaging (na 10 jaar geen danslessen te hebben genomen!). Ik heb altijd gedanst, van jazz, hiphop, salsa tot buikdans, maar het stond de laatste tijd allemaal op een erg laag pitje. En ik vond dat er te weinig uitdaging in de aangeboden danscursussen zaten. Maar wat een aangename verrassing waren de lessen van Joyce! Verfrissend, uitdagend, fusion van verschillende dansstijlen, goed opgebouwde lessen (ja ook warming-up en cooling down). Kortom, de weggestopte danseres in mij kwam weer naar boven. Hoewel de confrontatie in de spiegel wel hard was. In mijn hoofd ging het perfect, maar hallo waar ben je gestrekte arm? En waar is die funky lange slide? Het ging niet helemaal zoals ik dacht. Maar door Joyce werd ik uitgedaagd om te blijven oefenen en door te zetten. Ik houd van dansen, ik houd van goed opgezette lessen, ik houd van alles eruit halen wat erin zit. Kortom, ik ben helemaal op mijn plek bij Joyce en kijk alweer uit naar de volgende lessen. Nu in de Advanced class, nog pittiger, maar ik ga er weer voor!

Inge Wolsink shares her experience with us

INGEWhen I first joined Joyces’ class about a year ago (with about 3 years experience), I was astonished by the level of the other ladies, the tempo of the
class and the distinct style that is Joyces’ signature. However, the way Joyce approaches dance really stimulated me to become a better dancer and feel good and confident during the process.
This class is not about being better than the others, but about learning who you are as a dancer and how you can improve both enjoyment and style. For the first time ever, I was motivated to practice the movements  at home on a regular basis, just because it was so much fun to analyze and learn to feel and produce all the creative movements. Joyce gets you motivated to get  to a higher level without having the feeling of competition. Together with the other girls who are all very helpful and supporting she makes it feel a bit like a family, and I feel completely different on the dance floor than I did before I started her courses.

Sharda Balgobind deelt haar ervaring..

10539254_580596445396551_2046651898989545591_n-001Dansen loopt als een rode draad door mijn leven. Ik begon als jong meisje met modern jazzballet, met wat uitstapjes naar hiphop en vogue. Dit heb ik jaren gedaan, totdat ik rond mijn 20e in aanraking kwam met salsa. Zeventien jaar later is salsa nog steeds een passie en dans ik nu sinds een jaar bij Joyce. Begonnen bij intermediate waar ik niet wist wat mij overkwam, want… ze danst ON2 en wat is dit LEUK! Natuurlijk ook uitdagend, want wie is die houten klaas in de spiegel?? Hello bodyroll, what happened? Toch ging het aanzienlijk beter en kwam ik in haar flow. De overstap naar Advanced werd gemaakt.

Het tempo ligt hier hoger en de meiden kunnen al heel goed dansen. Ik kan de choreo’s redelijk snel oppakken, het mooi uitvoeren is bij mij de uitdaging, vooral bij up tempo beats. Ik volg nu mijn derde cursus bij Joyce.Het zijn niet alleen de funky moves die mij aanspreken, het is zeker ook haar drive je te stimuleren tot het uiterste, waardoor je een betere danser wordt. Dat uurtje in de week dansen geeft mij superveel energie om de week door te komen. En uiteindelijk wil ik alleen meer dansen..

Bedankt voor jullie testimonials dames!

Het is een genoegen om met jullie te mogen werken.
It’s my pleasure to have you as my students.
<3 Joyce
No comments yet.

Geef een antwoord

loading
Back to top